, DRUWID: exclusief importeur van CLAYTEC-bouwstoffen uit leem voor België en Luxemburg

Indien u contact met ons wil opnemen.DRUWID Michael Thönnes


Gueuzaine, 72
B-4950 Waimes
Tel.: +32-(0)80-67 20 69
Fax: +32-(0)80-67 86 87


Onze kantooruren:


Maandag tot vrijdag 8:30—12:00 en 13:30—17:00 uur,
zaterdag op aanvraag.
Indien u ons wilt bezoeken, dan vragen we u wel, in uw eigen interesse, vooraf met ons een afspraak te willen maken.


…en zo komt u bij ons terecht:Grotere kaart weergeven

Workshops en excursies

DRUWID is sedert bijna twintig jaar pionier en toonaangever op het gebied van de ecologische bouwwijze, vooral daar waar het om de symbiose tussen hout en leem gaat. Sinds vele jaren zorgen wij voor uitwisseling van weten en ervaring op dit gebied, ten voordeel van architecten, bouwheren, vaklui en geambitioneerde doe-het-zelvers.
In de DRUWID-werkateliers in Gueuzaine vinden regelmatig theoretische en praktische workshops in leembouw plaats voor vaklui, architecten en ambitieuze doe-het-zelvers. Tijdens workshops van 1 of 2 dagen worden de deelnemers meegenomen in de geschiedenis van de leembouw, krijgen de grote waaier van leembouwstoffen en hun verwerking voorgesteld en leren in kleine werkgroepen de modernste leembouw-technieken kennen.
Onze excursies naar actuele leembouw-projecten behoren al vele jaren tot de meest geboekte informatie-events voor leembouw-interessenten in België en Luxemburg. Om de deelnemers zo goed en uitvoerig mogelijk te informeren worden deze excursies in comfortabele bussen tot 50 deelnemers beperkt.
We kondigen onze activiteiten en aangeboden door onze CLAYTEC-Partners in uw buurt op de homepage van deze website aan.