Moderne leembouwstoffen
verbeteren de levenskwaliteit.

Bij de actuele samenwerking met architecten, bouwheren en werklui legt CLAYTEC de nadruk op de verbetring van de levenskwaliteit, verbonden met moderne leembouwstoffen. U kunt bij ons een Duitstalig Leporello van 8 pagina's aanvragen: „Echt lebenswert. Bauen und Wohnen mit Lehm.“ (Bouwen en wonen met leem).

Leembouwstoffen: Zo oud, zo rein, zo intelligent.

Das Het product is zo oud als het bouwen zelf. Maar de leembouwstoffen, die vandaag worden gebruikt, zijn doordachte, moderne producten met veelvuldige mogelijkheden in talrijke domeinen: authentieke sanering van vakwerkhuizen, moderniseren, nieuwbouw… met droge leembouwplaten of leempleisters. U kunt rekenen op meer dan 25 jaar CLAYTEC-ervaring.

Klassieke pleisters uit leem, grof en fijn: zien, voelen en… vrij ademen.

Leempleisters voor binnenruimtes bestaan uit zuivere aarde veredelt met plantenvezels. Niets meer en niets minder. Ze passen in alle woonruimtes – zowel in de eet- als in de badkamer, van de keuken tot de kinderkamer. En in iedere ruimte scheppen ze een onvergelijkelijke atmosfeer. Warm, hygiënisch, gewoonweg natuurlijk.

Esthetisch. Gezond. Luchtdoorlatend.

Wat maakt leempleister zo onvergelijkelijk? De levendig gestructureerde, openporige oppervlakken. Hun toonmineralen nemen de luchtvochtigheid in grote mate op en geven ze na enige tijd terug vrij. Zo wordt het klimaat in de woonruimte op een natuurlijke manier geregeld. Reukjes worden verwijderd, de lucht in de ruimte wordt fris en aangenaam. Waar leem is, kunt u vrij ademen.

Yosima en Clayfix kleurige leempleister: schoonheid beleven.

Een volledig leempleistersysteem waarin alle componenten harmonisch op elkaar zijn afgestemd. YOSIMA design-leempleisters worden in 138 kleurschakeringen aangeboden, het CLAYFIX-kleurenspectrum omvat krachtige kleuren, natuurlijke aardkleuren en vanzelfsprekend het witste wit. Grenzeloze vorm- en kleurgeving zorgen voor een mooier wonen.

Informaties,
waarop u kunt bouwen.

Op onze website vindt u omvangrijke informaties over alle CLAYTEC-producten, hun verwerking en toepassing. Als u over het een of ander meer wilt weten, dan aarzel niet om de hiernavolgende informatie aan te vragen of om direct contact met ons op te nemen:

Telefoon: +32.(0)80.67 20 69


De stevige Basis voor een intensieve regionale klantendienst zijn grondig geschoolde, competente partners.
30 CLAYTEC-partners in België en Luxemburg helpen u graag verder. De adresslijst zallen wij toesturen op aanvraag.

Litteratuur voor bouwheren

Volgend documentatiemateriaal kunt bij ons aanvragen:

Leporello "Echt lebenswert.
Bauen und Wohnen mit Lehm."

Duitstalig, DIN-lang-formaat (gratis)

Leporello „YOSIMA Designerstuc“
DIN-lang-formaat, 8 pagina's (gratis)